Så får du en bra campingupplevelse

När du ska ut och tälta kan du laga fantastisk mat över öppen eld. Planera dina måltider och ta med bra råvaror. Då kommer du att få en fantastisk smakupplevelse.

Cropped,Image,Of,Man,And,Woman,Sitting,In,Chairs,OutsideNär du ska åka iväg och campa med tält är det viktigt att du har med dig rätt utrustning för att upplevelsen ska bli bra. Du behöver ha allt från en bra sovsäck till tändstål. Att laga mat är en stor del av själva upplevelsen och att laga mat över öppen eld ger en speciell känsla och är väldigt gott. Om du ska campa en vecka kan du strunta i värmeplattan och satsa på mat över öppen eld. Hos www.lightmyfire.com/se kan du hitta allt du behöver för att laga riktigt bra mat. De har tändstål, bestick, muggar, grilltillbehör och mycket annat. Det finns även massor med användbara kit som du kan investera i. Deras produkter håller hög kvalité och du kommer inte bli besviken på formgivningen eller funktionaliteten.

“Jag älskar att vara utomhus och få laga mat över öppen eld.” Läs mer här

Planera din mat när du ska campa

Det finns massor med härliga och bra recept på maträtter som du kan laga ute över öppen eld. Om du planerar dina måltider för veckan och tar med dig rätt råvaror kommer du att få en fantastik matupplevelse under din campingvecka. Om du tältar på en camping måste du dock kolla vart du kan elda men om du är ute i naturen kan du göra upp en eld vid tältet. Tändstål är väldigt användbart när du ska tälta, tändstickor och tändare är inte alltid att lita på ute i naturen.

Scroll to top